Vilket mobilt bredband är Bäst i test?

Köpa Mobilt Bredband? » Telenor.se » Comviq.se » Tele2.se

SverigekartaMånga som väljer mellan olika mobila bredband läser tester och ser om Telia, Tele2, Telenor eller Tre är bäst i test. Det är inget fel i detta, för testerna av mobilt bredband och mobiltäckning är ofta mycket väl genomförda. Testföretagen åker över 1000 mil runt Sverige och mäter täckning och surfhastighet på olika platser.

Bäst täckning för dig?

Du ska komma ihåg att det enda som betyder något är hur operatörens täckning ser ut just där DU befinner dig. En operatör kan mycket väl ha ”Sveriges bästa mobila bredband 2012”, men det hjälper inte dig om täckningen i din sommarstuga visar sig vara dålig.Därför kan det vara en god idé att börja med ett startpaket med kontantkort för mobilt bredband. Du kan då till en låg kostnad och utan bindningstid testa täckningen och surfhastigheten. Blir du nöjd, så kan du senare teckna ett abonnemang för mobilt bredband.

This entry was posted in Mobilt bredband and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vilket mobilt bredband är Bäst i test?

  1. Urban Lurve says:

    Mobil kontant kan man inte få i ex. 4G så där är det redan kört. Vem vill ha 6 Mbit när man kan få 80 och mer. Inte ens en testutrustning går att få låna så man kan testa hastigheten där man bor. En hund begraven? Köper man mobilt 4G lovar dom ”upp till” precis som vanligt. Redan när man startar upp modemet är man ”lurad” och fast i 24 månader hos alla leverantörer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *